Bildprodukter

Med vårt egna fotolabb producerar vi en mängd olika fotoprodukter. Vi framkallar dina bilder i ett kemiskt fotolabb, vilket skapar bilder i högsta kvalitet som håller i 100 år. Att beställa är enkelt. Du kan beställa här på hemsidan, i vår butik eller via mobilen. Eftersom nästan allt produceras på plats kan vi leverera bilder så snabbt som på en timma! Välkommen att läsa mer eller att göra din beställning.

Berör genom att skicka dina nära och kära ett personligt kort. Vi har en mängd mallar för alla tillfällen (jul, nyår, student, tackkort, bröllop m.m) som du kan sätta en egen bild i. Kuvert ingår alltid.

Ge bort minnen i present, i form av en fotobok. En Fotobok är en mycket uppskattad present att ge bort. Istället för att skriva ut fotografier och sätta dem i album, varför inte testa och gör en fotobok istället.

 

Årets julklappstips
En varm, rolig och personlig present som varar hela året.

 

Fototryck på canvas är ett utmärkt alternativ om du vill hänga upp dina motiv som tavlor. Vi trycker på de flesta formaten och spänner sedan upp motivet på en ordentlig kilram. Dina tavlor blir utan synlig ram, nästintill reflexfria och får god hållbarhet inför framtiden.

Beställ

 

Att det finns något speciellt med analog film är nog de flesta överens om – dels när det kommer till den där säregna karaktären på bilderna som är svårt att återge med digitala medel, och dels för att de flesta av oss har mängder av minnen liggandes på just analog film.